مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند خرید ارز دیجیتال

سلام بنده یک کارگر با وضع مالی خراب واجاره خانه وکلی گرفتاری دیگر با یک آگهی از تلگرام آشنا شدم که نوشته بود کار ما کاملا قانونی وازاین صحبت ها عکس پروفایلش هم یک شخص با مجوز کار مجازی گذاشته بود واین ها خلاصه نوشته بود طبق قانون در هر 24 ساعت فقط میشه مقداری ارز خریداری کرد وشرایط ثبت نام هم بسیار ساده بود بامبلغ 6میلیون در هفته خلاصه متاسفانه بنده اطلاعات کارت همه چیز به ایشون دادم بعد چند روز ثبت نام شدم بعد واریزوبرداشت میکرد تا اینکه در عرض 8روز حساب بنده مسدود شد بعد یک آقایی تماس گرفت که یک مبلغی از کارت من هک شده امده به حساب شما وزنگ زدم پلیس فتا حساب شمارو بستم منم حقیقتا خیلی ترسیم گفتم اشکالی ندارد و پول پس میدهم به حسابتون اما دونفر دیگر زنگ زدن به بنده که خودشون بادست خودشون درست با فاصله 1دقیقه به حساب من پول واریز کرده بودند وزنگ زدن گفتن پول رو بزن به حسابمون که بنده این کارو نکردم واون ها هم شکایتی نکردند و حالا باید چیکار کنم وآیا با عکس هایی که از چت در تلگرام که گرفته ام میتونم بی گناهی خودم را ثابت کنم یا خیر؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای پاسخ دقیق و کاربردی حقوقی، نیاز به بررسی مدارک و مستندات مرتبط می‌باشد.