مشاوره حقوقی رایگان - فروش سرقفلی ملک اوقافی

من می خوام سرقفلی مغازه ام رو بفروشم ولی مالک که البته ملک هم اوقافی هستشن نمی اد برای امضا ی قراردا و میگه که باید از قرار داد 50 درصد به اوقاف و 20 درصد به خودم بدهید و میگه من همین لفظی اجازه فروش میدم اگر می خواید و در این صورت من چیزی عایدم نمیشه همچین چیزی هستش ؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر با یک دادخواست ساده خود را از این هزینه پردازی های بی اساس برهانید.