مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو تاکسی

سلام
همسرم کارمند هستند و دوتا خودرو به اسم ایشان هست با یک خودرو تاکسی اینترنتی کار می‌کردند الان برای رفع توقیف میتواند اقدام کند؟

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام سوال واضح نیست ! بابت چه موضوعی توقیف بوده است؟!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل می باشد و با این اطلاعات اندک نمیتوان اظهارنظر نمود در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید