مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه اضافه کاری

سلام و وقت بخیر
ما در کارگاه، دو نفر کارگر روزمزد/ساعتی استخدام کرده ایم، و آنها اساسا در یک سازمان دیگر به صورت شیفتی مشغول به کار و بیمه هستند و آن ها در زمان آف بودن و یا کار نداشتن برای کارگاه ما کار میکنند و ساعت میزنند.
لطفا بفرمایید محاسبه اضافه کاری آنها چگونه است؟ با این توضیح که تعداد ساعات روزانه مشخصی ندارند و گاهی موقع از صبح می آیند و بیشتر از 8 ساعت کار میکنند. اما در نهایت در پایان ماه کل ساعات کاری آنها به 192 ساعت نمیرسد بلکه به طور میانگین 90 ساعت میشود. در این صورت آیا اضافه کاری بر اساس کل ساعات ماهانه محاسبه میشود یا هر روز که بیشتر از 8 ساعت کار کردند باید اضافه کار محاسبه شود؟
اگر روزانه باشد که بعضی مواقع اضافه کار دارند ولی اگر ماهیانه باشد به بالای 192 ساعت نمیرسد که اضافه کاری حساب شود
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای انجام محاسبات از طریق اداره کار اقدام بفرمائید.