مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث در صورت دریافت سهم الارث

سلام. پدرشوهرم در زمان حیاتش قطعه ای از زمین را با اصرار یکی از فرزندانش به او داد تا خانه بسازد وبه او خطی داد وچند نفر معتمد محل وشورا امضا کردند در خط قید شد بعد از فوتش باقی زمین مال فرزندان دیگرش هست واو حقی ندارد پدر شوهرم چندین سال هست که فوت کرده همین شخص یعنی برادر شوهرم که زمین گرفته وارثین را اذیت می کرد واین ها نمی توانستندحق خودشان را تقسیم کنند تا این که چند ماه پیش همین برادر شوهرم فوت کرد الان که مدت شش ماه از فوتش گذشته وارثی برای گرفتن حق خودشان پا پیش گذاشتند فرزندان متوفی می گویند ما هم حق می بریم این ها می گویند که ممکن هست که توی خط دستکاری کردند این مشکل چگونه حل می شود؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

این موضوع بستگی به میزان اموال متوفی دارد باید بررسی شود که اگر این دست خط را به عنوان وصیت بپذیریم آیا بیش از یک سوم اموال وصیت شده یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کارشناسی موضوع قابل اثبات است .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای جعل کرده اند که باید استکتاب از محکمه شود بنا به نطرکارشناس خط و امضا

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق کارشناسی خط توسط کارشناس رسمی دادگستری دستکاری یا عدم دستکاری محرز خواهد شد.

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

سلام . وارثین برادر شوهرتان فقط از ماترک پدر خود ارث می‌برند اما مسئله شما زمین پدربزرگ می‌باشد که باید با توجه به آن دست خط و شاهدینی که وجود دارد قسمتی که مربوط به برادر شوهرتان نمی‌شود را مشخص کرد و از طریق دادخواست اثبات مالکیت و خلع ید برادر شوهرتان را از آن قسمت که متعلق به ایشان نمی‌باشد را خواست.

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

نوشته مذکور می‌بایست بررسی شود؛ فرزندان ایشان نیز سهم پدرشان را به ارث خواهند برد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا نمی توان کسی را از ارث محروم کرد اموالی که تا قبل از فوت به فرزندان بخشیده می شود سهم الارث محسوب نمی شود

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام پدر بزرگ در زمان حیات حق همه گونه دخل و تصرف در اموال خود را داشته اند و اگر زمین را به پسرشان انتقال داده اند از نظر قانونی صحیح است اما نسبت به وصیت فقط تا یک سوم اموال مجاز به وصیت هستند

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

سلام
بایستی مشخص شود که انتقال زمین ازجانب پدر شوهر به برادر شوهرتان به چه صورت انجام گرفته،
سپس سایر موارد بررسی گردد