مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت خودرو

باسلام بنده خودرویی در تاریخ ‌1402/12/07 خریداری کردم از شخصی و وکالت تعویض پلاک دریافت کردم خودرو شکایت و... ای نداشت و بدون کوچکترین مشکل تعویض پلاک شد و در حال حاضر برگ سبز به نام بنده صادر و کارت ماشین هم به نام بنده در اختیار بنده می باشد ، امروز متوجه ابلاغیه قضایی تحت عنوان جلب ثالث شدم که انگار برای تمام افرادی که این خودرو رو وکالت دادند رفته و شخصی نمایشگاه دار ادعا کرده مدارک را به شخصی داده که این خودرو رو از او خریده بوده و بابت پیامک کشف حجاب مدارک رو تحویل فروشنده داده که خودرو رو رفع توقیف کند و فروشنده با مدارک و ماشین فرار کرده و خودرو را با مدارکش مجدد وکالتی به شخصی دیگری فروخته و دوسال پیش شکایت کرده که امسال به گفته خودش ادله داشته و شکایت رو از کیفری حقوقی کرده بوده و نتونسته ثابت کنه و الان به گفته خودش شکایت حقوقی شده و تونسته ثابت کنه و دستور توقیف خودرویی که به نام بنده شده رو صادر کرده و داخل ابلاغیه زده: درخصوص دعوی شخص x به طرفیت شما مبنی بر الزام به تنظیم سند خودرو و اعلام بطلان معامله و ابطال قرار داد (مالی) و ابطال سند (موضوع سند مالی هست) و مطالبه خسارت و تسلیم مبیع (تحویل مورد معامله) مالی منقول و دستور موقت در وقت مقرر فوق جهت رسیدگی و ادای توضیح و رسیدگی ،ضمن ارائه اصول مستندات و مدارک خود در این شعبه حاضر شوید
چند فایل هم برای دوسال پیش وکالت هایی پیوست پرونده هست که کپی برابر اصل هست و یک مبایعه نامه
خواهش میکنم لطفا راهنمایی کنید سپاس..

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به توضیحات شما در خصوص برخی سوالات وکیل در دادراه هست تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی، احتیاج است که مدارک و مستندات مربوطه تحت بررسی قرار گیرند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نفر اول باید پاسخگو باشد که آیا واقعا خودرو را خریداری کرده یا نه.