مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در محل کار

سلام من 17 سالمه تویه کارگاه دستگاه سازی کار می‌کردم بافرز که درحین کار فرز پشت دستم خوردو پشت دستم برید وتاندون دستم بریدم کار فرما گفت توبیمه نیستی نمی تونی شکایت کنی به تمام کارگاه گفته بگید فرز برگشت خورده رودستش الانم جواب گو نیست من باید چکار کنم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری حادثه ناشی از کار از طریق دفاتر خدمات قضایی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه عدم رعایت مقررات ایمنی کار(منجر به صدمه بدنی غیرعمدی) با جلب نظر کارشناس را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

سلام ،از کارفرما بدلیل حادثه حین کار شکایت نمایید ‌

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام از طریق دفتر خدمات قضایی یا به توسط وکیل شکایت نمایید