مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه عمل بینی

سلام وقتتون بخیر من برای مشاوره عمل بینی مبلغ 3 میلیون واریز کردم البته تو اینستا قبل اینکه برم مشاوره بعد هفته بعدش رفتم مشاوره و الان از عمل منصرف شدم و میگن که بیعانه قابل عودت نیست من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیعانه مربوط به معاملات است که به عنوان خسارت پشیمانی پرداخت می شود.
ولی در اینگونه موارد پزشک قبل از عمل نباید پول اخذ کند و در زمان پذیرش عمل باید این مبلغ واریز شود و شما می توانید بدواً اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.