مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری طرح پرستاری

سلام وقتتون بخیر
من یک نیرو طرحی در رشته کارشناسی اتاق عمل هستم با یک سال و شش ماه سابقه کار
در بیمارستانی که من کار میکنم یک ماه پیش 8نفر از نیرو های طرحیش طرحشون تموم شد و رفتن و فقط دو نفر نیرو جایگزین شد الان برای برنامه فروردین به ما شیفت های دو لانگ و یک 24 پشت سر هم داده شده و ساعت کار موظفیه ما 127 ساعته به ما 83 ساعت اضافه کار عملکری داده شده
خواستم ببینم این کاری که بیمارستان با ما کرده مجاز هستش و این مقدار اضافه کار قانونیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید