مشاوره حقوقی رایگان - درمان ریشه

سلام
من یه خانم 29 ساله هستم تاریخ 1401/11/11 برای زیبایی چند واحد روکشی که قبلا گذاشته بودم رو تعویض کردم
دندون 3 بالای سمت راستم که قبلا بدون درمان ریشه روکش شده بود هم روکشش برداشته شد و برام درمان ریشه انجام دادن
الان بعد یک سال روکش دندونم افتاد و متوجه شدن که دندون زیر روکش پوسیدگی داده و تقریبا ریشش مونده فقط پوسیدگی در حدی بود که با دست کنده شد
آیا من میتونم از ایشون شکایت کنم؟
الان جدای از این دندون برای دندونای دیگمم یکم نگرانم
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شما می توانید به دادسرای جرایم بهداشتی از دندان پزشک شکایت کنید به پزشکی قانونی شما را ارجاع می دهند اگر حق را به شما بدهند می توانی از پزشک خسارت بگیری

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

درصورتی که در زمان عمل زیبایی دندان شما پوسیده بوده دندانپزشک مرتکب قصور پزشکی شده است