مشاوره حقوقی رایگان - قرار کفالت

سلام

از من شکایت شد و من یک نفر رو به عنوان کفیل به دادسرا بردم ........ پرونده من در "دادگاه کیفری دو" رسیدگی شد و من به جزای نقدی محکوم شدم و در نهایت پرونده به شعبه اجرای احکام فرستاده شد و من جزای نقدی رو پرداخت کردم و الآن سوالی که از شما دارم این هست که تکلیف فیش حقوقی کفیل چی میشه؟ باید پس بدن یا رسید یا چیز دیگه ای به من بدن؟ یا اینکه فیش حقوقی هم همراه با پرونده مختومه شده بایگانی میشه؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

فیش حقوقی جزو اسناد پرونده است و مشکلی برای کفیل ندارد در حالت مختومه شدن پرونده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به اقدامی در خصوص فیش حقوقی نیست و همراه با پرونده مختومه شده بایگانی می‌شود‌.