مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن

من 30ساله ازهفته اول ازدواجم متوجه شدم زن من داره خیانت میکنه بخاطراینکه نمیخواستم قبول کنم خودم راگول میزدم ولی خانم یک روزبدون دعواوآشوب بامن زندگی نکرده دراین 30سال وبعدهافیلمهای سکس ازچندسایت دیدم درسته فیلمهاراطوری گرفتندمن که تنش ونحوه سکس کردنش رامیفهمم متوجه میشوم خودش است چهره اش رانشان نمیدهد ولی دیگه نمیتونم قبول میکنم خیانت کرده ومیکنه چون در30سال 70باربامن نخوابیده ولی خانم به حشری شهوتی خیلی داغ که همزمان با4نفررابطه میزاره ولی 30ساله به من میگه حس شهوتم راسرکوب کردم پزشکی قانونی چجوری میتونه تشخیص بده که خیانت میکنه درضمن ازپشت خیلی فیلم داره

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام با داشتن اماره ودلایل شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

خیانت از طریق پزشکی قانونی قابل اثبات نیست باید دلایل دیگری همچون ارتباط های تلفنی و پیامکی و تصویر واضح از چهره در اختیار داشته باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از این طریق قابلیت اثبات نخواهید داشت.