مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف موتور سیکلت از پارکینگ

سلام وقت بخیر
بنده با موتور به یک خانومی زدم که داشت از اتوبوس کنار خیابان پیاده میشود و او زمین خورد و سرش کمی تورم داشت اما مشکل خاصی نداشت من هم ترسیدم و به اورژانس زنگ زدم. بعد از یک ساعت یک موتور با یک جعبه کوچیک از وسایل اولیه اومد و به جای راهنمایی همینطور میگفت اگه خانم رو خودت شخصی ببری درمانگاه اورژانس هیچ تعهدی در قبال تصادف ندارد و خانم هم ترسید و گفت باید با اورژانس بروم دیگه همون مامور اورژانس گفت به کلانتری هم زنگ بزن تا بیاد من گفتم کلانتری چرا خب اگه بیاد موتورم رو میبرند پارکینگ خانم هم گفت من راضی نیسم موتورت بره پارکینگ و اذیت بشوی و شکایتی ندارم ولی وقتی اورژانس رو ماشین پلیس اومد هم موتور من رو بردن پارکینگ هم شکایت نامه نوشتن ولی حتی اسم اون خانم و شمارشم پلیس و من نداشتیم بعد از این که خانم از بیمارستان مرخص شد همون شب و هیچ مشکلی یا شکستگی نداشت گفت من مشکلی ندارم و رضایت میدهم مامور پلیس هم به من گفت موتورت رو میبرم کلانتری برو رضایت خانوم رو بگیر همین شبی موتورت رو تحویل بگیر اما وقتی رفتم کلانتری دیدم موتور نیست و به پارکینگ رفته
حالا از شما خواهش میکنم من چطوری میتونم موتورم رو آزاد کنم چون هیچ چیزی در برگه پلیس درباره مشخصات و جرم یا حتی داشت یا نداشتن گواهینامه نپرسیدن تورو قرآن بگید چطور باید موتورم رو آزاد کنم من یه کارگر سادم و بی وسیله حتی واسه خرج روزانه هم تو دردسر می افتم بزرگواری میکنید لطف میکنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به رییس کلانتری مراجعه کنید و منبعد مواظب باش اگر می مرد چکار می کردی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وقتی چنین شرایطی دارید باید احتیاط کنید که نه دیگر خودتان در دردسر بیوفتید نه داغ به دل خانواده دیگران بگذارید