مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حجاب

در خودروی شما در محیط عمومی به آدرس خیابان پیروزی تاریخ 1402/12/17 ساعت 14:08 برای بار 5 نقض قوانین و مقررات کشور (کشف حجاب) صورت گرفته؛ لذا می‌بایست حداکثر تا 48 ساعت آینده نسبت به توقیف خودرو به مدت یک هفته در پارکینگ‌های اعمال شده.....
برای این پیامک میشه جریمه پرداخت کرد و پارکینگ نبرد اگه میشه کجا و چجوری

پاسخ ها :

جریمه کشف حجاب در خودرو کشف حجاب در خودرو کشف حجاب حجاب خودرو