مشاوره حقوقی رایگان - رضایت پدر در خروج از کشور برای اتباع

سلام من یک دختر 21 ساله افغان هستم میخواهم مهاجرت کنم اما پدرم مخالف هست و ویزامون معمولی هست آیا نیاز به اجازه هست؟
یکی از دوستام 6 ماه پیش مهاجرت کرد و کارت آمایش داشت قبلا بعد تبدیلش کرد به ویزای دانشجویی و زمانی که میخواست از کشور خارج بشود تو ناجا نیاز به مهر و امضای پدرش بود،
میخواستم بدونم برا من هم لازم هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سفارت موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قانون جمهوری اسلامی ایران خیر نیازی نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قواعد و قانون شما نسبت به اتباع ایرانی متفاوت است لذا شرایط خروج خود از کشور را از طریق اداره امور مهاجرین پیگیری فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای خروج از کشور نیاز به اجازه پدر نخواهید داشت.