مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه سفته

با سلام
بنده از یکی سرمایه ای به مبلغ حدود 700 میلیون در چهار مرحله 300-200-100-100 برای کار در بازار ارزدیجیتال و فارکس گرفتم و قرار شد سه به یک در سود و زیان سهیم باشیم. و بابت این کار دو برابر مبلغ سفته دادم در دو ماه اول سود کردم ولی در ماه سوم با ضرر همراه شد و بخش زیادی از سرمایه را از دست دادم. در صورتی که شکایت کند و واخواست سفته را دهد، آیا میتوانند کل مبلغ سفته را مطالبه کند، آیا فقط ملزم به پرداخت سرمایه اولیه هستم؟ یا بایستی کل مبلغ سفته را پرداخت کنم؟ قرارداد کتبی ندارم و صحبت ها به صورت شفاهی بوده است. پیشاپیش از جواب شما سپاس گزاری می کنم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله می‌تواند کل مبلغ سفته را اجرا گذاشته و مطالبه کند مگر اینکه قرارداد مکتوب داشته باشین که میفرمایید صرفا قرارداد شفاهی بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در اولین فرصت اصل سرمایه را پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اثبات نمایید که در سود و ضرر توافق بر این بوده که شریک هستید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم و پرداخت مبلغ سفته هستید و قرارداد فی مابین تان میزان تعهدات طرفین را روشن می‌کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که در اسرع وقت نسبت به پرداخت اصل سرمایه اقدام بفرمائید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

کل مبلغ سفته را می تواند مگر خلاف آن ثابت شود.