مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق بیمه

سلام،
من دریانورد کشتی های تجاری هستم؛مشکل بزرگ امروز ما این هست که بعضی شرکت‌ها برای این که حق بیمه خدمه را ندهند با پرچم خارجی کار میکنند و آن هایی هم که بیمه خدمه راپرداخت میکنن حداقل بیمه،واون هم بیمه خشکی که مشمول سختی کارنمیشودراپرداخت می‌کنند؛
لطفاًوخواهشاًیکی درست وحسابی راهنمایی کنه ببینیم چه کسی تقصیر کار هست و از چه کسی باید شاکی باشیم؟صاحب شناوریاشرکت،،یابیمه که ازاین موضوع باوجود دانستن حقیقت چشم پوشی می‌کند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که جرم محقق شده باشد و شما نیز ذینفع در آن جرم باشید می‌توانید شکایت کنید و الا شکایت متصور نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی که تحت قرارداد شخص حقیقی و یا شخص حقوقی می‌باشد می‌بایست آنها بیمه نمایند