مشاوره حقوقی رایگان - رد استخدامی درجه داری ناجا

باسلام خسته نباشید من دوسال کشید که کلا تو مراحل استخدامی قبول بشم تو تحقیقات هم قبول شدم ولی آخرش نمیدونم چیشد حفاظت ردم کرد گفت مشکل امنیتی داری هرچه قدر تلاش میکنم که باز بروم نمیشود و الان هم تو خدمتم چیکار کنم که قبول کنند؟ همه چی هم تموم شده بود فقط مونده بود اعزامم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قوانین استخدام سازمان مربوطه است از آنجا پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر حفاظت رد کرده قطعا دلیلی وجود داشته بعید است سال های بعید نیز این مشکل رفع و رجوع شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را حضوراً پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.