مشاوره حقوقی رایگان - خرید سرقفلی

با سلام خدمت وکلای عزیز
اینجانب پارسال مغازه ای که صاحب سرقفلیش پدرم بود به مبلغ 300 میلیون خریدم. با وراث صاحب ملک به مبلغ 30میلیون به عنوان حق مالکانه توافق کردیم. وراث از پارسال تا به امروز برای تنظیم سند نیامدن تا این که تماس گرفتن و خواستار افزایش قیمت کردن.
ممنون میشم اگر راهنمای بکنید که چه راحلی هست برای تنظیم سند.

پاسخ ها :

پرسشگر :

با تشکر بنده قرارداد مابین وراث مالک بصورت کتبی ندارم توافق ما بصورت تلفنی بوده ولی با پدرم قولنامه کردیم.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام ایا پدرتون به موجب قرارداد اجاره حق واگذاری سرقفلی را داشتند
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer