مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

با سلام ،همسر من بدون اینکه اجازه بده من بفهمم تمام کارهای طلاق غیابی رو طی کرده همراه وکیل که موفق شده ، من نمی‌خواستم همسرم رو طلاق بدم من زندگیم رو دوست دارم.کمکم کنید زندگیم رو برگردونم.

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام چنانچه وکالت در طلاق به همسرتون داده باشید فقط در صورتی که شرایط ابطال داشته باشد میتونید جلوی این کار رو بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم قطعی طلاق قابل فرجام خواهی واعاده دادرسی هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و مطالبه دادنامه صادره است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی میتوانید اقدام کنید لیکن نیازمند برسی اوراق است