مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع و کسی که سابقه ی سکونت بیشتری دارد

با سلام، من مالک یک واحد از آپارتمان شش واحدی بیست سال ساخت هستم، تمام واحدها پارکینگ دارند و پارکینگ هم به صورت مشاع می باشد. تمام واحدها مالک ساختمان هستند و سابقه ی طولانی ای در مالکیت در این ساختمان را دارند، و تاکنون هیچ گونه مشکلی در مورد پارکینگ وجود نداشته است و جای هر کس براساس توافق صورت گرفته و رفت و آمدهایشان مشخص شده بود. اخیرا یکی از واحد ها به تازگی فروش رفته و این نظم در پارکینگ را به هم ریخته است و قبول ندارد و جای ماشین من پارک می کند و می گوید مشاع است با اینکه با پارک کردن ماشینش در جایی که برایش مشخص شده است مشکلی برای خودش و سایرین پیش نمی آید چون زمان رفت و آمدها یکی نیست.
سوال من این است آیا من که سابقه ی طولانی تری نسبت به سکونت در آپارتمان را دارد (18 سال) حق این را دارم مخالفت کنم یا قانون در این مورد حق را به آن واحد می دهد؟
ممنون میشم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر مالکیت مشاع و استفاده از ان نیازمند توافق همه مالکین است