مشاوره حقوقی رایگان - غیبت سربازی

سلام خسته نباشید، بنده فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد هستم به دلیل یه سری مشکلات نتونستم به موقع اقدام کنم ،الان 6 ماه اضافه خدمت خوردم،میخام امریه بگیرم میگن با غیبت نمیشه امریه بگیری ،سوالم اینه که ایا با وجود 6 ماه اضافه خدمت اگه معاف از رزم بگیرم میشه امریه بگیرم و غیبت هام بخشیده میشن یا خیر؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر امریه به شما تعلق نمیگره چرا که اولا غیبت دارید دوم اینکه معاف از رزم هستید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه در این خصوص تماس حاصل فرمائید.