مشاوره حقوقی رایگان - دیه پارگی تاندون حین خدمت

سلام من یک ماه پیش در حین خدمت بودم که تاندون بند اول انگشت اشاره دست چپم دچار پارگی شد . من خودم سرباز بیمارستان فراجا هستم و همون موقع به اورژانس بیمارستان رفتم و همون روز عمل شدم و یک ماه استعلاجی گرفتم .میخواستم بدونم که آیا دیه به من تعلق میگیره و چه قدره؟و برای گرفتن دیه باید فرم غرامت پر کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند و تعلق آن پس از بررسی شرایط توسط دادگاه مشخص می‌شود