مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موجر بخاطر ندادن پول ودیعه

سلام.پارسال آبان خونه ای رهن کردم به مبلغ 160میلیون سرموعد صاحبخانه پول مارو نداد دوماه زودتر هم ماروجواب کردکه دنبال خونه باشین ماهم سرموعد خونه قولنامه کردیم 40میلیون پول پیش دادیم ولی صاحبخانه یه هزاری هم به ما پرداخت نکرد گفت تاخونه هام مستاجر پیدانشه پولتونو نمیتونم بدم ماهم رفتیم شکایت کردیم شورای حل اختلاف هم رفتیم نوشت عدم سازش باید برید دادگاه ماهم 5400000هزارتومن برای دادگاه ریختیم برای تیرماه نوبت دادگاه دادن حالاصاحبخونه رفته ازماشکایت کرده که خونه رو تخلیه نمیکنه مستاجر
درصورتی که یه ریال به ما پرداخت نکرده
آیا حرفش به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

مگه نمیفرمایید تخلیه کردید
دعوایش بجایی نمیرسد
البته شماباید با اظهارنامه اطلاع میدادید تخلیه کردید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شکایت موجر نتیجه‌بخش خواهد بود چرا که همانطور که وی به تعهدات خود عمل نکرده است شما نیز به تعهدات خود عمل نکرده‌اید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میرسد شما باید سر موقع تخلیه و کلید و به شورای خل اختلاف میدادید تا نسبت به استرداد مبلغ ودیعه شما اقدام میگردید بعد از تاریخ خاتمه قرارداد هم اجاره باید پرداخت شود و هم اجرت المثل و وجه التزام در صورت قید شدن در اجاره نامه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد