مشاوره حقوقی رایگان - سهم مالیات بر ارث

باسلام ، از پدربزرگم مقداری میراث به جای مونده که به دلیل اختلاف با عمو ها هنوز تقسیم نشده ، حالا پدرم نیز فوت شده است، جهت تشخیص مقدار متراژ و املاک و کارشناسی و ... گفتند فرم 19بگیرید ولی بالای صد میلیون مالیاتش هست در حالی که عموها هیچ اقدامی نکردن و ما باید مالیات تمام زمین هایی که هنوز متعلق به پدربزرگ هست رو بدهیم . نمیشه فقط سهم پدرمون رو ما بدهیم ، چون عموها زیر بار نمیروند.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی و سپس اظهارنظر دقیق و نهایی کنیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر
بعید است اداره دارایی موافقت نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اداره مالیات چنین چیزی را قبول نمی کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بنظر بعید برسد اداره دارایی باان موافق باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ سازمان امور مالیاتی کشور چنین امری را قبول نخواهد کرد.