مشاوره حقوقی رایگان - دو قولنامه دستی بین خریدار و فروشنده که هر دو فوت شدند در عرض یک سال

سلام
پدرم و پدربزرگم که هر دو فوت شدند، برای یک ملک، دو بار قولنامه دستی نوشتند. پدرم صاحب ملک بوده و پدربزرگم خریدار. اولی دارای امضای فروشنده، خریدار و چند شاهد هستش. دومی که مربوط به سال بعد هستش دارای امضای خریدار و یک شاهد هستش ولی امضای فروشنده نداره. الان نمیدونم کدوم یکی معتبر هستش و ورثه هر دو نفر مدعی هستند. نمیدونم کدوم قولنامه معتبره و آیا باید به دادگاه مراجعه کنیم و از هم شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام
مسلما قولنامه ای که فاقد امضای فروشنده باشه اثر قانونی نداره و هیچ سندیتی نداره