مشاوره حقوقی رایگان - جایگزین کردن مدارک

با سلام وقت بخير
اینجانب ضمانت وام‌ بانکی هستم اما بانک به خاطر پرداخت نشدن اقساط چک منو برگشت داد،
ایا من می‌توانم مدارک جدید با چک جديد جایگزین مدارک خودم کنم و مدارک را از این پرونده بکشم بیرون ،
آیا بانک باید مدارک ما را به من تحویل دهد يا نه؟!
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام شما فقط میتونین با پرداخت وجه چک موصوع رو حل کنین . چون چک های صیادی در سامانه بانک مرکزی ثبت میشن و بفرض محال حتی اگر بانک چک رو به شما بده و یه چک دیگه بجاش بدین بازم مساله ی چکی که برگشت خورده حل نخواهد شد و حسابهای بانکیتون بخاطرش مسدود خواهد ماند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فایده ای ندارد باید چک را پرداخت و رفع اثر کنید