مشاوره حقوقی رایگان - رد درخواست بازگشت به کار

با سلام
بعد از 13 سال کار در یک شرکت نیمه خصوصی با قراردادهای 3 ماهه و 6 ماهه، بعد از اتمام آخرین قرارداد ، کارفرما بدون علت از تمدید آن خودداری و مطالباتم را تسویه نموده است برای شکایت در اداره کار در مدت یک ماهه، به علت قول برگشت به کار توسط کارفرما در جلسه ای به صورت شفاهی، اقدام ننمودم ولی وقتی زیر قول خودشان زدند به اداره کار شکایت نمودم و چون فکر میکردم به خاطر مدارک ایثارگری ام بازگشت به کار می شوم درخواست بیمه بیکاری ندادم حال بعد از گذشت 5 ماه حکم اولیه رد درخواست بازگشت به کار اینجانب به علت پایان مدت آخرین قرارداد 6 ماهه ونیز عدم شکایت در مدت مقرر می باشد، و در خصوص ایثارگری هم به پیگیری از مراجع ذیصلاح حکم نموده است حال با توجه به ایثارگر بودنم آیا به حکم اولیه اعتراض کنم یا بگذارم حکم قطعی شود و در دیوان اعتراض نمایم ضمنا کل سابقه بیمه ام 25 سال است آیا الان امکان درخواست بیمه بیکاری با توجه به مطالب فوق وجود دارد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود