مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک هبه شده

سلام
پدر من ( در قید حیات هستن) یک آپارتمان دارد که 3 واحدش رو به صورت هدیه به من و دو برادر دیگر داده
مبلغ تو قولنامه ها نیست
و توی قولنامه ها قید کرده که تا زنده بودنش ما حق فروش نداریم و حق فروش با خودش هست
من میخواستم بدونم که :
1- میتونه خونه رو بفروشه پدرم؟
2- من میتونم سند خونه رو بگیرم؟
3-میتونم بزنمش به نام مادرم ( خونه هدیه منظورم هست)؟
تشکر میکنم از دوستان که منو کمک کنن

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید متن قرارداد ببینم که صلح عمری هست یا هبه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه هبه بوده است پدر شما می‌توانند از هبه رجوع نمایند و خانه را به فروش برسانند.
با عنایت به شرط پدر مبنی بر عدم فروش خانه تا زمان زنده بودن ایشان، شما نمی‌توانید خانه را به نام مادر بزنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما به میزان سهمتان می‌توانید سند بگیرید و آن را به نام مادرتان کنید پدر شما حق فروش ندارد صرفاً حق انتفاع مادام العمر دارد البته لازم است بدانید که هدیه پدر شما باید به صورت رسمی در دفاتر اسناد رسمی به شما منتقل شده باشد با حق سکنای مادام العمر برای خودش