مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهر دیگر

با سلام
من دیروز یک پیامک دریافت کردم که شخصی از من شکایت کرده
سایت رو چک کردم فقط دیدم موضوع رو زده کلاهبردار و اسم کسی که از من شکایت کرده
نکته اینجاست که من اصلا ایشون رو نمیشناسم و شهر مشهد هم هست .

من تهران زندگی میکنم و تا الان هم مشهد نرفتم .
الان باید چی کار کنم
باید پاشم بروم مشهد ؟
من کسی به من پیغام نداده که میخوام ازت شکایت کنم یا کاری کرده باشم .

متن که داخل سایت هست :
آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 1402/12/14 ساعت 14:10 می باشد
رمز وارد شده مربوط به ........... می باشد
1-پرونده مقید به وقت رسیدگی به تاریخ 1402/12/19 راس ساعت 10:00 می باشد
2-ابلاغیه شماره ... مورخ 1402/12/14 مربوط به ........... در تاریخ 1402/12/14 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
3-ابلاغیه شماره ... مورخ 1402/12/14 مربوط به ............ در تاریخ 1402/12/14 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
4-پرونده کلاسه ... ردیف فرعی 1 با علت طرح رسيدگي جهت صلح و سازش نسبت به اتهام كلاهبرداري در مجتمع قضايي شهيد رجائي دادگستري شهرستان مشهد (شعب شوراي حل اختلاف) به تاریخ 1402/12/14 ثبت گردید و با شماره بایگانی ... به شعبه 16 شوراي حل اختلاف مجتمع قضايي شهيد رجايي شهرستان مشهد ارجاع شد
5-در تاریخ 1402/12/14 وقت رسیدگی برای شنبه مورخ 1402/12/19 ساعت 10:00 تعیین گردید
6-ابلاغیه شماره ... مورخ 1402/12/14 جهت حضور شما در شعبه 16 شوراي حل اختلاف مجتمع قضايي شهيد رجايي شهرستان مشهد در تاریخ 1402/12/19 ساعت 10:00 برای رسيدگي صادر شد
7-ابلاغیه مورخ 1402/12/14 جهت حضور ..... در تاریخ 1402/12/19 ساعت 10:00 برای رسيدگي صادر شد

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید اگر امکان ندارین به یک وکیل بدهین مطالعه کند دادسرای کوهسنگی مشهد هست درخدمت هستم

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

در صورتی که به شما ابلاغ شده کهپحضور پیدادکنید، یا باید حضورا مراجعه کنید یا وکیل بگیرید که به جای شما حضور پیدا کند یا لایحه بدهید. در هرصورت باید حتما از خود دفاع کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به شعبه مذکور مراجعه و رسیدگی کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به شعبه مراجعه و کپی از اوراق پرونده تهیه کنید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
جلسه اول رسیدگی جهت صلح وسازش به شورا ارجاع شده است میتوانید شخصا در شعبه حاضر شوید البته به همراه ضامن یا وکیل اختیار نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید
میتوانید وکیل گرفته تا پیگیر شود