مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت افترا

سلام دیروز شخصی که باهاش 4 سال پیش خصومت شخصی داشتم وارد مغازه یکی از آشناهای من شده که من اون جا کار میکنم ، اونجا با صدای بلند داشت میگفت این آقا دزد هست و از مغازه من دزدی کرده این رو این جا راه ندهید در حالی که من اصلا به مغازش نرفتم ، مغازه‌ای که اون جا الان مشغول کار بودم دوربین مداربسته مجهز به ضبط صدا هستش ، الان من از دادگاه شکایت کنم دادگاه احضارش میکند یا اول ارجاع میدهند کلانتری محل بعد دادگاه رسیدگی میکند؟ چون من میخوام شکایت کنم و اعاده حیثیت و ادعای شرف بکنم میخوام مستقیم شخص بیاد دادگاه و اون جا گفته هاش رو اثبات کند. ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

ممنونم از سایت خوب دادراه و تمامی وکلایی که اینجا زحمت میکشن نهایت تشکر را مینمایم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا ارجاع داده می‌شود به کلانتری واسه پیگیری موضوع

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا برای تحقیقات، پرونده به کلانتری می‌رود و سپس به دادسرا ارجاع داده خواهد شد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دزدی جرم است ایشان جرمی را به شما منتسب نموده و در صورتی که نتواند احراز کند مرتکب افترا علیه شما شده که می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب شکایت کنید علیه ایشان به جرم افترا