مشاوره حقوقی رایگان - قانون آپارتمان نشینی

سلام آیا راهی هست که من بتونم از همسایه هایی که وسایلشونو در راه پله و مشاعات گذاشتن و همچنین پارکینگ ندارن اما ماشین میارن داخل پارکینگ، شکایت کنم؟ آیا قانونی در این رابطه داریم؟ لطفا راهنمایی کنید از چه طریقی میتونم اقدام کنم
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بله با شکایت به اداره کار شما به همه حقوق قانونی خود از جمله بازگشت به کار میرسید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer