درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

باسلام وخسته نباشید اینجانب اسفند سال گذسته دو فقره چک به یکی از دوستان که مغاازه خواربار داشت طبق روال قبل ها و گیرنده چک از دوستانس بود در قبال خرید مواد غذایی ،که فروردین امسال چک ها برگست حورده و دو دوست به مشکل خورده اند و مجهول الهویه شده حال دو فقره چک مرا دوستش به اجرا و حکم ابلاغ و اعلام اموال برای من صادر شده در صورتی که بنده تحت پوشش کمیته امداد و مال و‌منالی ندارم.لطفا راهنمایی کنید ممنونم.

پاسخ ها

سلام اگر چک ها امانت بوده است شما می توانید شکوائیه خیانت در امانت مطرح نمایید در غیر این صورت شما باید مبلغ چک را پرداخت نمایید یا دادخواست اعسار اقامه نمایید
با سلام در تحلیل نهایی شما مسئول پرداخت وجه چه به دارنده هستید و میتوانید دادخواست اعسار ثبت نمایید و همزمان دادخواست مطالبه وجه به طرفیت دوست خوربار فروش خود مطرح نمایید.
شما صادر کننده چک بوده و تحت حمایت هر ارگانی که باشد تاثیری ندارد و ملزم به پرداخت مبالغ چک هستید
باید چک را پاس کنید
سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه همانطور که اسم این جرم پیداست خیانت در امانت را زمانی می‌توان متصور شد که امانت وجود داشته باشد البته ارکان جرم خیانت در امانت وجود داشته باشد در غیر این صورت خیانت در امانت منتفی است
دادخواست اعسار دهید

سوالات مرتبط

وکلای متخصص