مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود بر عدم حجر

شخصی ملکی رو به ما فروخته و بعد از ما هم معاملات متعددی داشته از جمله با برادرهای خانمش
بعد خانمش واسش حکم حجر گرفته و پزشکی قانونی تاریخ حجر رو یکسال قبل از معامله با ما تعیین کرده.
قیم فقط ابطال معامله ی ما رو خواسته
حالا ما با شهادت شهود که از جمله آنها دختر و داماد محجور هستند می‌توانیم عدم حجر رو ثابت کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

معاملات محجور غیر نافذ است،(نه صحیح نه باطل) نیاز هست جهت مشاوره تکمیلی و اخذ توضیحات بیشتر در داراه تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پروسه طولانی و نیاز به اثبات است چرا که حجر تاسیسی نیست بلکه یک حکم اعلامی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

میتوانید نسبت به نظر پزشکی قانونی اعتراض دهید