مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام من دو تا وام خریدم 60 ملیون .مبلغ چهارصد ملیون ..وام دو تا 200ملیون ....ضامن خودم گذاشتم . از‌کسی که خریدم کسر بوجه داشتن و وام شد یکیش 80 ملیون ودیگری 120 ملیون ...شد جمعا 200 ملیون و ماهی 7800 قسط ....بابت ضمانت وام سفته 400 ملیون دادم ...از ضامنم‌ هم تا هدیه محضری گرفتن ...من وام رو نخواستم ...رفت به حساب خودشون ... تلفنی بحث کردیم ...سفته هام اجرا گذاشتن ...و در رای داوری محکوم شدم ...زندانم هم کردن اعسار زدم اومدم بیرون ...العان با این که محکوم شدم چکار کنم چه شکایتی کنم چه خاکی تو سرم بریزم ...من تصادف کردم نتونستم بیام دادگاه وکیل داشتم بازم محکوم شدم ترو قران راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای برخلاف قانون یا شرع باشد تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دلایلی دال بر بی‌بنایی خود داریددرخواست اعاده دادرسی نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق داراه مشاوره تلفنی با بنده داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید پرونده پیگیری شود در دادگاه و مطالعه پرونده صورت گیرد با توجه به اینکه امورات مالی شما زیاد است ممکن است کارشناسی نیز لازم باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه رای صادر شده تقاضای صدور اجرائیه نمایید .