مشاوره حقوقی رایگان - با سلام .. عدم انجام تکالیف قانونی توسط هیئت مدیره سابق

رییس هیئت مدیره جدید هستم .. هیئت مدیره قبلی متاسفانه به تکالیف قانونی خود به هیچ عنوان عمل نکرده از جمله : ارایه و تایید صورتهای مالی (هیچ گونه صورتهای مالی در شرکت موجود نمیباشد) در خصوص تکالیف مالیاتی نیز هیچ اقدامی ننموده اند و هم اکنون اداره دارایی اقدام به مسدود نمودن حساب بانکی شرکت نموده است .. لازم به توضیح میباشد که بعلت عدم انجام تکالیف در مهلت قانونی بدهیها مشمول جرایم شده است .. سوال این است ایا میتوان از هیئت مدیره مسبوق به دلیل قصور و کوتاهی در انجام وظایف در دادسرا شکایت نمود .... (طبق پرینت بانکی و گزارش اداره دارایی گردش مالی شرکت سالیانه بالغ بر 400میلیون در سالهای ذکر شده بوده است که هیچ گونه صورتهای مالی جهت این گردشها ارایه نشده است.)

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. شکایت نه ولی دادخواست مطالبه خسارت به علت تقصیر میشه علیهشون مطرح کرد
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer