مشاوره حقوقی رایگان - توهین از طریق پیامک

سلام و خسته نباشید
فردی سر من کلاه گذاشت و من هیچ جوره نمیتونم ثابت کنم
در خانه مادرم به همون فرد پیام داد و او را دزد مال مردم حرام خور و بی همه چیز خطاب کرد
اکنون پیامک حاوی فحش ناموسی و تهدید به بنده ارسال کرده و مدعی شده است که شکایت میکند
آیا میتواند چیزی ثابت کند
سیم کارت به اسم من نیست
فرد حتی اسم من رو هم نمیدونه
فقط من رو دیده آیا میتونه علیه من شکایت کند؟یا فقط میتونه علیه صاحب سیم کارت شکایت کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
شما نیز می توانید شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسئولیت متوجه صاحب سیم‌کارت است که البته با احضار صاحب سیم‌کارت و أخذ اظهارات وی به نظر می‌رسد که معلوم خواهد شد که خط در اختیار شما بوده است.
از سوی دیگر متقابلاً شما نیز می‌توانید شکایت داشته باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر دوی آنها مرتکب جرم شدند لذا اثبات فحاشی زبانی مادر شما برای آن شخص سخت است ولی اثبات جرم فرد مذکور به دلیل پیامک‌های موجود، آسان است مبنی بر توهین به اشخاص عادی مشمول ماده 608 قانون مجازات اسلامی