مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت فحاشی

سلام وقت بخیر آیا من میتونم از خانمی که تهمت زده و فحاشی کرده و فحش ناموسی داده شکایت کنم؟ حرف های زشت رکیک

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید بعضی از کلمات جزایی نقدی بعضی از کلمات شلاق دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است.
از همین سوی شکوائیه تحت عناوین مجرمانه قذف و توهین به اشخاص عادی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع جرم شکایت کنید