مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک

ما خانه ای اجاره کردیم بعد از مدتی فهمیدیم این خونه بد نام و قبل ما خونه فساد بوده حالا ما باید چیکار کنیم؟ از طرف معتادین وزنان خراب هر لحظه اذیت میشم.امنیت نداریم. من و همسرم از لحاظ روحی خیلی به هم ریختیم و صاحبخانه چون چند تا دوست وآشنا دارد متاسفانه تو کلانتری وشورای حل اختلاف آشنا داره مارو اذیت میکنه و هم پول پیش رو نمیدهد از اینجا برویم ممنون میشم راهنمایی کننین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است تا پایان قرارداد صبر. کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

استشهاد محلی تهیه کنید که خونه قبلاً دست افراد بدنام و فاسد بوده و اینک مجرمین مزاحم می شوند ، بعد اظهارنامه فسخ قرارداد بدهید به مالک اگر فسخ نکرد دادخواست تایید فسخ بدهید به دادگاه با خسارات دادرسی
خواستید من براتون می نویسم یا وکالت شما را می پذیرم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهترین راه این است که تا پایان مدت اجاره منتظر بمانید یا با توافق مالک فسخ نمایید