مشاوره حقوقی رایگان - خیانت شوهر با زن متاهل

با سلام، همسرم بعد از بیست و سه سال زندگی مشترک و یک پسر پونزده ساله که با مشکل نازایی همسرم و تحت درمان و عمل جراحی تونستیم بچه دار بشم، به من خیانت کردن با دوست دختر سی سال قبل از ازدواجشون رابطه برقرار کردن اون زن هم شوهر و سه تا بچه داره، شوهرم به من میگه تو رو نمیخوام و برو طلاقت رو بگیر، من شماره و محل کار شوهرش رو میدونم نمیدونم به شوهرش اطلاع بدم بهتر هست یا نه الان مدت شش ماه هست که شوهرم اصلا با من صحبت نمیکنه و تو خونه جلوی پسرم با اون زن صحبت میکنه پسرم هم این ماجرا رو میدونه و خیلی ناراحته ولی به من میگه مامان خونه رو ترک نکن ما کاری نکردیم که از خونمون بریم به نظرتون من چکار باید بکنم به من گفته اگه خودت نری من تقاضای طلاق میدم، یک بار میگه اگه میخوای بمونی با پسرت بمون ولی به کار من اصلا کاری نداشته باش

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بزارید خودشیعنی شوهرتون بره طلاق بده باید حقق مالی شما را پرداخت کند اگر ادله ای دارید مبنی براربطه نامشروع از همسر خود شکایت کنید