مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث

با سلام . پدر من در کرج فوت و گواهی انحصار وراثت ایشان از کرج صادر گردیده است ولی ملک ایشان در شهر تهران در محدوده اداره مالیاتی شمیرانات قرار دارد برای پرداخت مالیات بر ارث به اداره مالیات شهر تهران مراجعه کنم یا کرج . اگر به تهران بروم چون انحصار وراثت از کرج صادر شده است ایراد نمیگیرند . با تشکر

پاسخ ها :

مهدی محمدزاده

جناب آقای مهدی محمدزاده :

اگر در کرج معرفی اموال کردید درکرج واریز میشه نهایتا همش به حساب خزانه کل میره