مشاوره حقوقی رایگان - تسویه عیدی و سنوات

من سال 97 تا حالا نه عیدی گرفتم نه سنوات آیا عیدی و سنوات برای تسویه به روز است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر حقوقی مطابق همان سال محاسبه را پرداخت می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر به روز نیست
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
سنوات هر سال برابر حداقل حقوق همان سال محاسبه مشود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر بر اساس سال‌های مذکور عیدی و پاداش سنوات پرداخت خواهد شد