مشاوره حقوقی رایگان - ثبت طلاق

با سلام پدرم بعد از فوت مادرم با یک خانم جوانی ازدواج کرد که این خانم از اول با پدرم ناسازگاری کرد وبعد از چند ماه متواری شد و بعد از مدتی پدرم توانست حکم طلاق این خانم را از دادگاه بگیرد و بعد پدرم حکم طلاق را به دفتر ازدواج و طلاق برده و صیغه طلاق خوانده شده است و بعد از چند ماه پدرم فوت شدو الان بعد از چند سال که از فوت پدرم میگذرد این زن پیدا شده و میگوید پدرتان طلاق را ثبت نکرده است و اسم من هنوز در شناسنامه پدرتان است و ادعای ارث میکند و شکایت کرده است در صورتی که ما حکم طلاق و صورتجلسه طلاق رجعی را داریم.
آیا ما میتوانیم این طلاق را ثبت کنیم؟ و آیا میتوانیم در دادگاه ثابت کنیم که این خانم همسر پدرم نمی باشد و ارث نمیبرد ؟لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه این کار را انجام دهیم.با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طلاق به نظر در اداره ثبت احوال ثبت شده احتمالاً چون در شناسنامه زوجه مهر طلاق ندارم چنین ادعایی مطرح کرده است.
شما می توانید از طریق ثبت احوال و دفترخانه طلاق موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده باشد زن و شوهر هستند می‌بایست حکم و سایر اقدامات بررسی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ثبت واقعه طلاق نیاز به ادله قانونی و شرعی دارد بهتر از جهت توضیحات بیشتر به وکیل و اخذ مشاوره تکمیلی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید