مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سیستمی بدون اخطار

سلام ببخشید امروز پیامکه:مالک محترم خودرو به شماره پلاک .... در خودروی شما در محیط عمومی به آدرس .... تاریخ 1402/12/13 ساعت 18:51 نقض قوانین و مقررات کشور (کشف حجاب) صورت گرفته است، با توجه به تکرار تخلف و عدم توجه شما به تذکر قبلی، خودروی شما بصورت سیستمی به مدت 15 روز توقیف می گردد.
آمده است و اینکه اولین بار هست همچین پیامکی میاید و تا الان اخطاری داده نشده!
استعلام خلافی هم که میخوام بگیرم میگه پلاک شکایت داره .
میخواستم بدونم چون ماشین به نام خودم نمیباشد خودم نمیتوانم این موضوع رو پیگیری کنم چون ماشین بنام مادرم است

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امروز 1403/01/13 می‌باشد و این سؤال منقضی شده است.