مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام وقتتون بخیر. من چند روز پیش یک پراید مدل پایین خریدم که خریدار به شرط فنی سالم ماشین رو بهم فروخت منم متاسفانه به حرفش اعتماد کردم و در نمایشگاه ماشین قولنامه کردیم ولی در قولنامه نوشته که خودرو به رویت خریدار رسیده. حالا دو روز بعد از معامله پیش مکانیک بردم و فهمیدم ماشین روغن سوزی داره با خریدار تماس گرفتم گفت به شرطی معامله رو فسخ میکنم که یک میلیون ضرر و زیان بدی. ماشین هم حدود دو میلیون تا دو میلیون پانصد هزار تومن خرج داره. فروشنده نه هزینه تعمیر موتور رو گردن میگیره نه معامله رو فسخ میکنه. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که چکار کنم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام با توجه به اینکه رسیدگی دادگاه فسخ معامله خیلی زمان بر و هزینه بر هست به نظرم هرجور شده باهاش توافقی حل کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer