مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام خانم هستم شوهر یکسالی بود با یه خانم شوهر دار در ارتباط بوده
عکس و فیلم بوس و بغل و خریدایی که شوهرم براش انجام داده را دادم قاضی
قاضی به وکیلم گفتن اثبات بشه اگه اینجور که تعریف میکنید اشد مجازات صادر میشه
میخواستم بدونم حدودا چند ماه طول میکشه تا حکم رابطشون بیاد؟ الان یکماهه حدودا که عکس و فیلم را تحویل قاضی دادیم
آیا میتونه با وجود عکس و فیلم که بطور واضح هست که خودشون اینکارا کردن اعتراض. کنن و به مرحله تجدید نظر خواهی برسه؟؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله، می توانند لیکن رای بدوی قطعی خواهد شد.