مشاوره حقوقی رایگان - ادعای معیوب بودن کالا توسط خریدار

سلام
من یک ساعت هوشمند پلمب رو توی سایت های اینترنتی گذاشتم برای فروش و یکی فردا پس فرداش اومد و از من خرید و حالا بعد یک روز میگوید ساعتی که به من دادی روشن نمیشود و همه فروشنده ها و سایت ها کالای خراب رو مرجوع میکنند و اگر پس نگیرید شکایت میکنم.
بنظرتون کالای دیجیتالی که پلمب فروخته شده و حتی فروشنده ها و سایت هاهم با وجود گارانتی پس میگیرن و الان من باید پس بگیرم؟ساعت پلمب بوده و خودش تو خونه باز کرده و ساعت از برند و مدلی هست که تاحالا ندیدم همچین مشکلی داشته باشد؟

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

رسید دارید که کالا سالم بوده و تحویل گرفتند؟