مشاوره حقوقی رایگان - عقب بردن تاریخ حجر

درود بیکران
قیم پدرم هستم که برای معامله زمینی که مخارج خانواده مورد نظر را تامین میکرد تقاضای حجر سفیه کردم که در دادگاه بدوی سال 99 حکم حجر پدرم صادر شد معامله زمین در سال6 / 97 انجام شده حدودا بعد از دو ماه متوجه شدم معامله‌ انجام شده در همان سال8/ 97 اظهارنامه ای برای طرف قرارداد فرستادم که با محجور معامله نکن که در سال 96 هم سابقه بستری بیمارستان اعصاب و روان داشته بعد از کش و قوس های خانواده دو طرف به نتیجه نرسیدیم فی الحال میخواهم شکایت کنم ولی هیچ وکیلی جواب قطعی نمی دهد وکیل می‌گوید باید تاریخ به سال 96 برگردد تا نتیجه گرفت و دادگاه تجدید نظر هم رای به بازگشت تاریخ به سال 96 نداده و استناد به ماده 72 امور حسبی کرده به نظر اساتید بنده آیا شکایت بنده نتیجه میدهد؟ میخواهم در سال 1403 شکایت کنم سپاس از وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید در سال 97 محجور بوده می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید تاریخ حجر مشخص و قطعی شود از آن تاریخ مورد قبول نیست

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

باید قبل از تاریخ معامله گواهی حجر صادر شده باشد