مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث پدری از سایر وراث

با سلام
پدربزرگ پدری من خیلی سال فوت کرده و 5 تا فرزند داشت, 3 پسر و 2 دختر و توی روستا زندگی میکرد, و یک خانه و زمین کشاورزی داشت

پدربزرگم قبل از تقسیم اصلاحات ارضی زمین های کشاورزی فوت کرده, وقتی که در زمان قدیم دولت اومد و شروع به تقسیم اصلاحات ارضی کرد 2 تا عموی من که بزرگتر بودن و در واقع قیم خانواده بودن اومدن به نام خودشون زمین گرفتن و اسمی از پدر من نیاوردند در حالی که عموی بزرگم قیم پدر من بوده و همه زمین ها به اسم دو تا عموم شده
حالا همه خواهر و برادر ها فوت کردن و فقط یکی از عمه هام زنده هست

الان ما به عنوان وراث پدرمون ادعای ارث و میراث کردیم ولی بچه های عموهام میگن چون زمین ها قانونا به اسم ما هست شما هیچ سهمی ندارین

آیا با توجه به این که پدربزرگم قبل از اصلاحات ارضی فوت کرده و پدر من به سن قانونی نرسیده بوده, ادعای عموهای من درست هست؟ اون ها میتونن سهمی به ما ندهند؟
چون عموها میگفتن ما خودمون رفتیم زمین گرفتیم در حالی که پدربزرگم خودش زمین داشت ولی چون زمان قدیم بوده سند نداشتند
پس زمین پدربزرگم چی میشه؟
به ما سهمی تعلق نمیگیرد؟
ما چطور میتونیم ثابت کنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر مدارک و مستندات دارد و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی داریدمالی زمینی به نام پدربزرگ شما می‌باشد مطالبه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نکته مهم در دست داشتن دلایلی برای اثبات مالکیت پدر بزرگ و معرفی اموال پدر بزرگ بنام عموها است چنانچه مدارکی در اینخصوص داشته باشید امکان پیشرفت پرونده وجود دارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم ابتدا باید مدارک اثبات مالکیت ارائه دهید توصیه می‌کنم از گفتگوی تلفنی سایت استفاده کنید