مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث پدر

با سلام. قطعه زمینی به مساحت 30 هزار متر مربع در زمان قبل از اصلاحات ارضی که متعلق به ارباب بود دست پدربزرگم و 5 پسرش بود. در زمان گرفتن سند پدربزرگم فوت شده بود. برادرها زمین را به نام 4 برادر ثبت کردند و چون پسر پنجم بعد از خدمت سربازی به تهران رفت ادعا کردند که او روی زمین کار نکرده. آیا ورثه پسر پنجم با استشهاد محلی که پدرشان حداقل 20 سال روی زمین ها کار کرده، میتوانند سهم الارثی دریافت کنند؟ با تشکر.

پاسخ ها :

نعمت نعمتی

نعمت نعمتی :

چون ملک موروثی است بالتبع می بایست براساس قانون وشرع بین همه وراث تقسیم گردد وهرتقسیم نامه ای که سهم یکی ازوراث را نادیده گرفته باشد محکوم به بطلان است وربطی به کارکردن برروی زمین یاغیره ندارد نهایتا وراثی که زمین را تبدیل به احسن نموده اندمستحق دریافت حق السعی خواهندبود نه مالکیت زمین